Let it fall


Här sitter jag med en tom känsla i magen och det är då jag får för mig att skriva.
När jag är glad orkar jag helt enkelt inte sätta mig ner och skriva ner ett enda ord av hur jag känner mig.
Det är när någonting känns fel som jag vill uttrycka mig genom ord.
Det känns skönt att ösa ut alla obehagliga känslor, det känns renande.
Malin är den som skriver som mest när hon är glad och full i farten medan jag skriver när det inte känns som att det finns någonting annat man kan göra.

snart ska man börja gymnasiet och jag har en blandning av nyfikenhet, skräck och nervositet i tankarna. Folk säger hela tiden till mig hur jag borde klä mig, vad jag borde säga och undvika att säga för att träffa nya vänner.
Det är då jag blir rädd, innan var jag rätt lugn och tänkte "äh, jag är mig själv så hittar jag väl nån att vara med" men om alla försöker skaffa kontakter så ljuger dem säkert och vill jag verkligen vara ärlig i den situationen?

usch, nej nu ska jag skaka av mig alla dåliga tankar för innerst inne vet jag att allt kommer lösa sig och bli så bra som möjligt. Men det känns bra att få skriva ner sina tankar på papper (inte papper.. men ni fattar poängen).
 

/ Mini

Fredag

Alltså.. om 24 dagar börjar skolan igen. Och denna gången kommer ingenting att vara som vanligt, ny skola, nytt umgänge och ja, en helt ny livsstil. Känns så konstigt bara.

Iallafall så har jag haft fullt upp de tre senaste dagarna, det har både blivit en resa till Danmark, Helsingborg och massa andra grejer. Igår träffade jag inte bara Mini helt random utan även en annan kompis till mig senare på kvällen på helt måfå! Fick äntligen handlat solglasögon.. har varit utan ända sedan mina hundar råkat få tag i dem och bara var tvungna att äta upp dem..

; Malin

You pull your car in and then you're gothblocked!

Asså ja, det är inte varje dag man köper ett par jeans för 50 kronor. WIN! Bara en storlek kvar, jag som är lite större än vissa andra som bär H&M jeans tvekade om det fungerade, men tänkte what the hell - sprang in i provrummet och knixade på brallorna och BOOM. Perfekt storlek! Sådana småsaker i vardagen gör en bara jättelycklig. Om ni undrar vad det är för några brax så är det de "patchade" jeansen som H&M hade för ett bra tag sen, men nu tänkte jag väl mig att fjortistrenden när alla bar dem är över och äntligen kan de coola kidsen ha på sig dem igen. Right?

; Malin

Har ni fest eller?

Lite bilder från kvällen/natten. Enjooooy!


Manson och fina Karin


Vi hade ett par som körde "don't drink and drive", och sånt är riktigt okej.


Här är M&Ms på topp!


När himlen blev rosa blev en liten Malin lycklig.

; Malin

When we live such fragile lives

Sitter just nu och tittar på Prinsen av Egyptien för andra, tredje gången i mitt liv. Den finns på youtube, första delen hittar ni här. Skiftar mellan att titta på film, lyssna på min nya softa playlist och prata med Sarah på msn. Väldigt osammanhängande men det fungerar bra ändå.

IKVÄLL ÄR DET FEST!

; Malin

Smultron och gula bilar

Jag var nere en tur på den "lokala" second hand-butiken innan idag, (med lokala menar jag den som ligger närmast, alltså inte nära men rätt nära ändå) och hittade ballaste väskan för 60 spänn! Ser helt oanvänd ut också, man blir så lycklig! Det är något animaliskt över den, men man kan inte riktigt sätta fingret på det och så har den flätade lädersnören på framsidan. ÅH VAD GLAD JAG ÄR. I övrigt hittade jag bara massa skitkläder som inte var värda sina pengar, alltså inga klädköp á la någon random vintagebloggare som jag tycker om.

Idag var det också Sarahs sista arbetsdag, hennes arbetsgivare pröjsar bra så hon har lovat mig en glass - DYYRT OCH HELIGT. Sånt blir man också lycklig av.

Nu är alltså ställningen på bloggen
Sarah; RIK QUINNA 94
Malin; INTE SÅ RIK QUINNA MEN JÄVLIGT PMSIG OCH ALLMÄNT DUM I HUVET FATTIGLAPP 92 (i wish. 94 här också)

Känner att jag vill in i min kreativa period igen, det blir väl ett par låtar och några fotografier knäppta inom snaraste. Och det var så länge sen jag skrev.. seriöst alltså, inte bloggmaterial, hoho. Och jag förstår inte hur jag får alla fetmalar urban in på mitt rum. INTE HELT OKEJ.

; Malin

Cause I'm a dreamer

Duktig som jag är så var jag ute och sprang ett par kilometer bara igår. Dum som jag är fattade jag inte att man ska börja lite mjukt och ta det lugnt, nej det var fullt ös från början och det resulterade i att mina ryggmuskler svek. Kortfattat; ryggen blev en jävlans smärta hela det resterande dygnet. Nu peppar jag mig själv med lite dubstep i lurarna och funderar över hur dagen ska se ut. Hade gärna sprungit idag igen (det är roligt när man kommer igång med det) men nej, idag har hellweek börjat.. suck.

Nej, jag börjar iallafall med en frukost. Eller.. brunch. Eller nåt.

; Malin

Den är jätteliten! 164 eller nåt sånt.

Nu äntligen har jag rensat ut från min garderob, det är en del kvar men ännu mer som har lagts undan (och som kommer ges till en familjekompis imorgon), underkläderna har jag inte gått igenom ännu men det ska slängas det mesta eftersom det är slitet/för litet/för fult helt enkelt. Så nu sitter jag och tittar ut nya kläder som kan tänkas inhandlas, hoho..

Här är lite som jag gärna köper in!

; Malin



Jag vill ställa upp alla mina pojkvänner på en rad.

Känns bra att bloggandet håller i sig, imorgon fyller minsann M&M-bloggen en hel månad! Anledningen till att det inte finns ett inlägg den 21 Juni är för att jag helst ville fixa klart med designen och bara hade ett testinlägg uppe just då, men den skapades iallafall den 21! Så grattis till oss, jag ska nog fira det med ett rejält träningspass, hoho! Det är så kvavt utomhus när värmen trycker på så, men har hört från ett par vänner att det är skönt att springa ändå - jag får väl försöka helt enkelt.

På tal om något helt annat så har jag verkligen fått upp ögonen för Cubus nu på senare tid, känns fräscht och snyggt för en billig peng, kanske mitt nya H&M? Funderar på att tvinga upp en förälder till BC så man får plira lite på rean som förmodligen pågår. SOLGLASÖGON MÅSTE OCKSÅ INHANDLAS, om jag inte hittar något annat så köper jag faktiskt blingbling-brillsen från den där butiken i Entré. ÄVEN OM DU BLIR LACK ELLER INTE, SARAH. :  D

Typiskt mig att födas med världens flummigaste ansiktsform så man inte kan ha solglasögon utan att se ut som en mupp.. suck.

; Malin

Where'd you get crack?

Bara snubblade över något lokalt band häromdagen, Huntington, man bara.. naaajs. Nej men seriöst så är det roligt att hitta något man gillar som inte är från Jönköping/Trosa/[insert place that's far away from Malmö]. Nämnde jag att bandet var från Malmö? MALMÖ. Sunkigaste och även en av de större städerna med folk som blir skjutna titt som tätt, staden där jag tillbringat ett par kvällar intryckt i någon publik som står och hoppar och skriker på KB. Yesbox.

Och sen helt random klockan tre i morse plirade jag in på Malmöfestivalens sida och bara konstaterade hur många awesome band som kommer dit och ska spela. BAND OF HORSES FUCK YES. Förlåt. Men ja. Och så ska jag nog trots allt kika på Adept också, just for the fun of it. Man tackar väl inte nej till en nice moshpit?

; Malin


Djupt poetiskt tänkande.. eller?

Hej!
Jag har funderat på en sak
Ni vet dem människorna i ens närhet som verkligen gör allt för att det ska se ut som om dem är världens modigaste och lyckligaste men egentligen är dem helt ryggradslösa?
Varför säger ingen, allvarligt talat, till dem att den perfekta ytan är äckligt skrämmande och gör att folk backar undan?
Jag tror vi alla behöver en dos verklighet, för vad är livet om vi inte kan både skratta och gråta tillsammans.
Vi försöker övertyga varandra om att vi mår bra och att livet är fantastiskt men det är bara att inse att alla kan se sprickorna i allt det underbara. För vi blir arga och vi blir ledsna och vi kan gråta eller skratta hysteriskt i vår ensamhet men varför får vi en krypande, obehaglig känsla att inte göra fel när vi är i en grupp?


Många har en person som dem snörvlande kan gråta ut hos eller skratta som en hyena med, men alla har inte en sådan person och hur jäkla irriterande är det inte då att tillbringa en enda timme med en person som tycker allt är solsken och regnbågar.
Skärpning, tillåt folk vara lite arga, ledsna, sura eller ja vad som helst!

Over and out
/ Mini


Pretty in glasses!



Ni raringar som har glasögon: skippa linserna, glasögon är fint!

/ Mini

Do the roar.

Asså.. jag säger bara; titta. och. njut.

; Malin


Nej nu lägger du av Jörgen!

Det är inte roligt längre!

Nu väntar vi alla med spänning på Sarah att bli online o lägga upp vår fina glasögonbild!

; Malin

Occupado!

Sitter och mumsar på mina cheddarpopcorn och kollar på Family Guy. Mycket drama har hänt idag och det är skönt att ha möjligheten to sit back and relax. Lite bus med hundarna och nu lite isté. Brodern sitter på ovanvåningen och kollar på Kick-Ass, en superb film, lite osmaklig i vissa scener men ändå värd! Funderar på ett redhead igen, det är ju så fantastiskt fint! Note to self; Skaka inte på ett glas fullt med isté, det kommer att spillas ut!

Vågar för övrigt inte lägga ut bilder på mig själv när jag var rödhårig för en tid sedan, hoho, det är alldeles för pinsamt..

Don't talk, don't say a thing..

Det blev inte mycket hemhandlat för min del från Gekås, men en skolväska som förhoppningsvis är rymlig nog att rymma min MACBOOK PRO som jag får genom skolan, HOHO. Sug på den! Ligger här i sängen och lyssnar på Sean Kingston, alltså.. fråga mig inte, för jag vet inte själv varför. Men försöker få lite struktur på mitt liv, snart kan man inte sova bort dagarna längre utan det är dags att bli lite vuxen och faktiskt ta hand om sig själv och sitt liv. Skrämmande tanke. Men sitter iallafall och letar lite kläder inför min utrensning av garderoben, har mycket kläder som bara hänger och inte gör någon nytta - det kan man istället skänka till någon second hand-butik eller dylikt, så gör man någon nytta liksom!
Nä, jag har så satans ont i huvudet nu så jag tror jag ska försöka sova lite. Seeya in the morning! ♥

; Malin

Oh this time baby

Åker till ULLARED imorgon, hoho! Shoppa loss på Gekås yup yup, det är inte illa pinkat! Men hittade inte särskilt mycket förra gången, men ska kika på de andra affärerna som ligger runt omkring på området också, de har både MQ Outlet, H&M, Skokanonen, Väskaffär (?) och massa andra roligheter. Kanske man även tar en promenad kring sjön, vem vet? Det beror såklart på om man hinner i all shoppinganda. Ska snart lägga mig och börja plita ner lite vad jag hade tänkt köpa imorgon, men först måste man såklart se färdigt Bruce den Allsmäktige.

Såå. Bye!

Jag veeeet.

Kass uppdatering från bådas sidor, framförallt min sida.. suck. Har bara inte haft hjärta att starta min bärbara, har mest suttit insnöad på mopedkörning, solbad (som är rätt misslyckad haha) och lugna dagar fyllda med sömn och mat. Men nu sitter jag här med det trådlösa inkopplat, det har faktiskt åskat som in i bomben här nere i Malmö rätt så precis, men efter en tur med hundarna ut i regnet hade pappa varit så snäll och pluggat in kontakten igen.

Hoppas ni har det bra, nu börjar den svenska sommaren träda fram!
The Police – Murder By Numbers
Såg filmen "Copycat" igårkväll på TV6, riktigt bra film. Började lyssna på denna klassikern kort efter filmens slut och den är riiiktigt funky. ;)
; Malin

Oh, and by the way!

För övrigt så drömde jag världens mysigaste dröm, mmm, börjar le bara jag tänker på den. "Kan vi träffas vid KB klockan halv sju?" "Va?" "...*ohörbart mummel* KB .. sju" "Ehm.. jag vet inte." Asså ja, det hade varit klart och tydligt vad det betydde om ni hade drömt samma sak som jag.

Den började iallafall såhär; Jag och resten av crewet från Bäckagårdsskolan (aka the girlzZ) var och såg en Michael Jackson improvisation/dokumentär. Låter skumt, men det var en blandning av teater och dans varvade med klipp från bland annat hans This Is It-repetitioner, så mellan klippen så var det underhållning som jonglering, dans och eldslukare - tja, ni vet. Och så stod jag och Sofie i en av de främre raderna så råkade jag fånga en av bollarna som kastades ut i publiken från jongleringen med mitt armbågsveck!? Helt random, ville egentligen inte fånga den eftersom jag hade en flashback i drömmen om en annan dröm som också var på samma show, men då satt jag på andra sidan biosalongen, längst ut och högre upp i publiken. (Usch, drömmar låter så knepiga när man ska försöka berätta dem för andra..) Och ja.. resten får ni gissa er till, för det vill jag inte berätta (nej.. haha inget perverst!).

Men nu har jag delat med mig av (vad jag tyckte) min fantastico dröm, har ni några speciella drömmar?

; Malin

I know, I know..

Ja, jag är medveten om att jag rent ut sagt SKET i att blogga igår. Tänkte på det ett tag, men då kände jag också huvudvärken krypa upp och in i mitt huvud, det är som ett djur. Krypande, frustrerande känsla, really. Min lilla Ciao-moppe är metallic blå och jättesöt hoho, den har jag också rastat nu när det är SOMMARVÄRME! Börjar min träning på måndag, det blir intensiva veckor innan skolstarten - då vill man såklart också börja med en fräsch kondition och kanske även en fräsch kropp. Funderar på mest löpning och fokus på konditionen, men även lite styrketräning och simning. Roligt, roligt - hoppas jag bara peppar upp mig själv så jag går igenom det.

Puss! <3



; Malin

- Jag lämnar er med en gåta

Hej alla bloggläsare!

Som jag sagt tusen gånger till Malin, jag är ingen bra bloggare och kommer aldrig någonsin bli en.
En riktigt bloggare kastar sig över datan med näbbar och klor fast dem arbetat i 9 timmar. men jag däremot sätter mig ner och halvsover eller rusar runt och fixar en massa onödiga saker.
Fast jag går upp klockan 6.00 varje morgon och är hemma vid 17.00 kände jag att ni var värda en liten uppdatering.
 
I fredags var jag och såg Eclipse och jag vill tyvärr inte göra en stor lång recension utan jag säger såhär: den var bra, den bästa av dem allihop och jag älskar vargarna (och den halvnakna taylor lautner såklart).
Och sen klockan 6.00 på lördagen (jag vet helt sjukt, får aldrig sova ut) så körde vi till Uddevalla för att träffa mammas kusiner för första gången och samla släkten. Vi bodde i Kristers, Thomas och Leifs stuga (mammas kusiner) och vi hade riktigt kul.

Jag gav Krister en gåta som han skulle lösa och han lovade att ringa mig när han kom på svaret.
och vet ni vad?

Han ringde mig i måndags och gav mig svaret!
Det är inte många människor som faktiskt hade gjort så, det är för det mesta bara en massa prat.

Jag lämnar er också med samma gåta så får vi se hur det går:

Jag tillverkar någonting som du köper men som någon annan använder utan att veta om det.
Vad är det för någonting?

/ Sarah

Ihr seid Hardcore, so Emo und Scene

Nu är klockan för mycket, men det är alldeles för varmt för att somna.. suck.

What can I say.. denna videon låg bland mina rekommenderade på YouTube.

; Malin
(som undrar vart Sarah håller hus.)


Sexigast ever?

Inte för att vara så. Men kolla på det här klippet nedan och kom och säg att ni INTE tycker att det är sexigt. KOM IGEN. JARED LETO FFS. mummaaa.

; Malin reporting, as always. (Sarah har nog gått och somnat i något dike.
Eller nåt.)


Cody McMains - now and then!

Den tioårige Malins stora kärlek (efter Jeremy Sumpter då!). Äsch, så dum ser han väl inte ut ändå. Men håller mig nog hellre till Jeremy Sumpter, hoho! Fastän Jeremy har medverkat i någon porr-hysteria-film, he's cute.

; Malin

Nu har jag lyckats vända upp och ner på dygnet.

Vaknade för en liten stund sedan och inväntar dagens frukost (vilket kan bli thai-mat hemkörd). Inte så hälsosamt, nej, alltså ska jag börja äta frukost igen. Fick mitt gymnasiebesked igår och det visade sig att jag inte börjar förrän den 23 Augusti. AWESOME, och det är bara upprop och lite rundvisning, etc. etc. Hoppas den här skolan är rätt, annars kommer jag bli så bitter och jobbig att ha och göra med.

Nu; Flingor och ägg! (lät inte lika gott som jag trodde, haha.)

Zombie

Man känner sig helt ball när det kommer så många besökare! Dryga hundringen är verkligen ett supersteg ifrån det som vi började med. Snart kommer det väl fram små dudes och dudettes i stan och frågar om autografer .. eller nej, haha, det skulle jag inte tro. Ärligt talat så tycker jag det är lite värdelöst att vara kvalificerad som "kändis" när man inte åstadkommit något annat än att plita ner ett par ord varje dag om sitt liv, typ som eh jag vet inte KISSIE, FOKI, DESSIE, ja och så vidare. !? Fast man kan väl tycka det att Foki och de två största fjortisbloggarna inte borde nämnas i samma klang, men ärligt talat så har inte Foki bidragit särskilt mycket med något annat än sin söta blogg. De största bloggarna som Kenza och Blondinbella har utöver sina bloggar riktiga arbeten, men klart att bloggen bidrar till framgången, men jag tycker det inte är något som borde skapa kändismaterial.

För övrigt så är jag helt kär i den gamla klassikern Zombie av The Cranberries.


; Malin

Kallt hav och sand mellan tårna!

Hejhej allihopa! Nu är jag störthungrig och måste verkligen hitta på något att laga, har inte ätit något på hela dagen för jag har faktiskt varit på.. dun dun dun - stranden! Bara en enkel familjegrej, alla åt kakor förutom jag - är tjock som jag är, hoho. (Jag ska börja träna snart, jag LOVAR!) Nu sitter jag mest och funderar på vad man kan göra en kväll som denna, kanske börja träna redan idag och springa en runda? Måste ändå duscha ur saltvattnet och sanden ur håret och resten av kroppen. Ja, det låter bra - så gör jag!

Anledningen till att Sarah inte bloggar för tillfället är att hon jobbar och har nog inte lust att hinna med bloggen också, eller.. det är iallafall vad jag tror, haha! Men hon återkommer väl till helgen, om inte så får jag allt skälla på henne, ;)

; Malin

RSS 2.0