A Boy Brushed Red Living In Black And White

Can you feel your heartbeat racing?

Lite isté och Family Guy på detta, oh ja.


Hey There Delilah

Sitter och leker med mitt barnkeyboard, haha, inte särskilt bra jämfört mitt piano på nedanvåningen, men det duger väl till att skoja lite med. Plastigt ljud och så, men det får man leva med, man får faktiskt det man betalar för. Kanske lägger upp en liten trudelutt eller så om jag vågar, hehe, man vill ju inte bli kändis på youtube för att sjunga/spela kasst.

Fortfarande inte hört något från Sarah!?
WHERE ART THOU?

; Malin

But I'd do it again if I could.

Letar nya kläder till min garderob, det är faktiskt dags för en rensning i min stora garderob och det betyder nya kläder, hoho! Man blir ju fan lycklig alltså! För övrigt så förstår jag mig inte på världen idag, mer specifikt så syftar jag på vissa personer. Är man sig själv duger man inte, är man någon till lags är man tråkig. Hellre mig själv som sur bitterkärring eller någon galet konstig plastdocka som bara ska le och nicka åt allt som sägs.

"I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes,
I am out of control and at times hard to handle.
But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best."

; Malin


Pomplamoose

Jag är helt kär i PomplamooseMusic ända sedan jag hörde Single Ladies covern, och det faktum att de har över 1 miljon på de flesta klipp gör mig så glad. Jätteroligt när det går bra för någon så duktig!

Och jag som varit så insnöad på ämnet om Michael Jackson, huruvida han är död eller inte, var såklart tvungen att lyssna på denna och ooooh. Man blir ju helt varm i huvudet. Ikväll har jag faktiskt kollat igenom SVT Play-klipp, så kom jag in på Bobster av någon anledning - minns inte vilken för tillfället, men jag klickade vidare och kom in på både det ena och det andra, först en mensblogg och sen kom jag fram till "bloggserien" Vilma.se, haha den är så töntig att jag blir glad av att se den. Karaktärerna ska gå i 6an, alltså 97-or och Vanessa är skrämmande lik en stalker jag hade för ett tag sedan. Hmm! Om man är lättroad som jag på kvällskvisten kan man faktiskt traggla igenom inläggen, eller så kan man också lyssna på awesome Grapefrukts-musik ;)

Hoppas Sarah också bloggar snart, men hon är inte lika galen som jag i att blogga, hehe.

; Malin


Hej alla banauunööör!

Kameran ville inte fungera som den skulle, men haha, tycker videon är rätt charmig ändå. Beviset på att vi faktiskt satt på två ardennerhästar mitt ute i Smålands stora skogar!

 

; Malin


Aj min röv!

Sarah har ont i rumpan för hon har skumpat runt på en busig ardenner, alltså blir det bara jag som rider imorgon bitti. Jag har inte ont iallafall, men jag är väl mer vältränad än vad hon är. Jag skulle galoppera på den oinridne hästen, men hon travade bara jätte, jättefort, men Sarahs häst däremot hon fick såklart galoppera ifatt och det var inte Sarah beredd på! Så nu har hon ringt hem och skrutit om sin fantastiska insats för hästlaget, man blir faktiskt lite stolt när det visade sig att hon satt kvar, haha. Video (som inte ens blev en video, något på kameran krånglade) blev bara 1 sekund lång, men det är iallafall ett levande bevis på att vi satt där på två maffiga ardennrar mitt ute i skogen. Så var det med det. Vi kör hem imorgon vid lunchtid, så det blir uppdatering från både min och Sarahs del när vi är hemma båda två - från olika datorer, hehe.

Växjö & Ridning

Nu är det en brun labrador som vill blogga hon med, men det får hon inte. Idag har vi äntligen ridit, och vi ska rida om en och en halv timme igen! Då blir det nog videoblogg ska ni se, men den lägger vi inte upp förrens imorgon kväll eller så. Så ni får hålla ut i den här olidliga värmen och sova ett tag, sen får ni lov att se på vår film, hoho! Hästarnas manar var stora och tjocka och man kunde knappt tränsa dem så tjockt det var! Men det var supermysigt att rida runt här i Smålands skogar, men ikväll är det nog färre flugor. Uppdaterar senare, ciao!

; Malin

A million here, a million there, a milli a-a a milli

Nu är det bara Malin som bloggar för tillfället, för de andra är på nedanvåningen och spelar spel. Jag ballade ur för jag pallar inte nu för tiden med någonting, tycker det är så tråkigt. Men det kan bero på att det är sån tid nu. Sarah är utomhus och försöker få täckning på sin mobil, det är inte alltid lätt när man är ute på vischan. Men man är väl pro som har Telesnor och inte 3, haha. Även om 3 har finurliga reklamer om telefonjack och Telenor har om kroppsspråk och så, men sånt är livet - 3 har kass täckning i varje fall. Ligger här i sängen och saknar faktiskt Malmö lite, även om jag inte tycker om den staden särskilt mycket. Men det är ändå home sweet home, men imorgon blir det ridning som sagt och det är värt att stanna - sen åker vi också till Växjö för att äventyra lite. Jag tror att jag har fått mer myggbett nu än vad jag fått överlag alla andra somrar, men man ska försöka tänka på annat än att klia så brukar det gå rätt hyfsat, om man inte gör som jag - kliar sönder dem i sömnen. Usch! Saknar musik !!! Spotify tar upp för mycket mB så det skiter sig. Äsch, får väl tralla för mig själv i skogen åtminstone, haha.


M&M's midsommarafton på äventyr

; Malin

Snoppupdate!

Nu har hästen inte snopp-problem längre, alltså blir det till att rida häst imorgon! Barbacka dessutom! Kul för mig, men mindre kul för Sarah som inte ridit alltför många gånger. Ägaren ska se efter om det finns någon annan häst också, så vi slipper rida två på hingsten, men det ska nog inte vara några problem. Till och med Facebook har uppdaterats idag, haha - men ack så snabbt eftersom den sidan tar ungefär 1 miljon byte per minut eller så. Rida häst imorgon, iallafall! Hoppas ni alla haft en trevlig midsommar och mycket värme - precis som vi har! Inte en droppe regn på flera dar.. Nu blir det förmodligen kubbspel, så vi skriver mer imorgon.

; Malin , Sarah

Slemmigt men mättande!

Nu har vi ätit (iallafall jag - Malin) megamycket mat. Midsommarmat är faktiskt samma som nästan alla andra stora högtider, men man äter det så sällan så man tröttnar knappt på det. Förutom Sarah, för hon har redan tröttnat. Yes. Idag har vi varit på utflykt ut i ingenstans för att dansa på en offentlig plats (mitt ute i skogen, haha) men när vi anlände till första destinationen så var det 40 kronor inträde per person, och det gillades inte! Sedan körde vi vidare på andra valet, där dansen redan var över - till mammas förtvivlan, men M&M's låg och glassade på bryggan ute i vattnet. Så kan det gå, imorgon blir det häst - ha det bäst!

Nu kommer bilder!



; Malin, Sarah

Uppe med tuppen!

Eller ja, kanske inte ändå. Men tuppen gal, varför vet jag inte, den är väl extra glad idag eller något. Idag blir det inga hästar, men imorgon blir det hästar, för Sarahs häst hade .. snopp-problem, haha! Fråga mig inte varför, men - så är det! Nu ger vi oss ut på en promenix och vi uppdaterar säkerligen senare idag.

Glad midsommar på er allihopa!

; Malin
(och Sarah som står och fixar sig i bakgrunden)

Midvinternattens köld är hård.

Hejsan allihopa, nu är de galna tjejerna i Smålands gröna skogar! Vi har planerat en galen färd av regnbågsletande, hästridning och den kaxigaste grod-dansen runt stången! Om vi har tid för annat så kommer vi ladda upp massvis av bilder på bloggen (när vi kommit hem, givetvis) men vi kommer fortfarande hålla er uppdaterade under tiden här. Imorgon på midsommarafton kör vi traditionellt med sill och potatis, dans och midsommarkransar på huvudet! Men nu måste vi spara på vårt mobila internet så vi inte överstiger det som är maxgränsen.

Tataa!

; Malin & Sarah

Update!

Liten inflik här bara; nu har jag packat väskan med hästgrejerna och den står just nu på mitt rum. Fy vad det luktar mycket! Kan förstå folket som helst inte vill vara nära mig när jag kommer hem från en ridlektion, HAHA!

Ni får ursäkta kvalitén, bilden var suddig redan från början och med lite trix så försökte jag få den skarpare. Miserabelt fail, dock. Men där har ni iallafall en "in action"-bild när jag rider, ska försöka filma mer också när jag rider så det blir lite mer livat på bloggen. ;)

; Malin


Goodmorning sunshine!

Försöker lyssna igenom några bra playlists från vänner och andra bekanta för att få lite inspiration till vad som ska packas ner i väskan(väskorna. Tro mig.) Än så länge har jag inte gjort mycket att hurra för, bara suttit vid datorn och druckit O'Boy. Men nu känner jag att jag måste ta mig i kragen och faktiskt göra någonting av dagen, det är faktiskt strålande solsken utomhus!

Nu ska jag fixa mig, men eftersom det är sommar och man inte är emo längre (tack och lov!) så är det ytterst lite make man behöver ha på sig nu för tiden. All natural, baby!

; Malin

Waves

Jag vet inte hur mycket det märks, men jag är helt galen i musik. Jag lyssnar på vad mitt hjärta säger för tillfället, men allt som allt så är jag en mer indierockare än något annat, jag menar - friheten och djupet i sången och rytmerna. Det är helt galet. Ett tag försökte jag vara hardcore, med band som Adept, Bring Me The Horizon, Fightstar, ja - massa band som ni säkert inte känner till, am I right? Försökte och försökte, tyckte om musiken men den skara människor som lyssnade på liknande var inte helt på det klara rent mentalt. Säger inte att jag inte har haft en jätterolig och rent ut sagt skitball upplevelse med musiken, människorna, men jag kände iallafall när jag kom ifrån det lite att jag var lite för mogen för den typ av genre. Men musiken är ett sätt att spegla mig själv i, främst utseendesmässigt. Jag har lyssnat på crunkcore när jag klädde mig & spacklade mig efter Scene-trenden, jag lyssnade på hiphop och rap när jag var lite mer .. sunkig i klädvalet, haha. Nu klär jag mig som jag känner och lyssnar på vad jag vill - känner helt enkelt att det passar mig utmärkt. Klart att det finns tillfällen då jag lyssnar igenom mina playlists på Spotify innehållandes hardcore, grindcore, ja - allt vad det finns, samtidigt som jag också kan snappa upp godingar som Eminem, Xzibit, Kanye West, tja - ni förstår. På Lunarstorm fanns det en klurig beskrivning längst ner på sin presentationssida; Musiksmak - Allätare.

Så sant så.

Två exempel på mina nuvarande playlists : Suck it. bitch. we no speak americano (den sista är nystartad och ska fyllas så småningom,)

Och ett exempel på min något äldre playlist : Awesomeness

Skillnad? Oh yes, men jag trivs lika bra.

; Malin

Jag trivs bäst i fina skogar..

Imorgon ska jag och Malin åka upp till hennes stuga i Småland och väl där ska vi...
dun.. dun.. dun..

Rida!

Japp, jag som knappt vet hur man sitter på en hästrygg ska rida.

Jag kommer självklart att rapportera om hur jag antingen:
1.slog mig halvt till döds.
eller
2. om vilken fantastisk naturbegåvning jag är.
Vi vet nog allihopa att det troligen kommer vara nummer 1.

Men det kommer bli kul att få spendera tid i fina småland (fast jag kommer bli uppäten av myggor) och jag kanske till och med lär mig ett och annat om hästar.

Hoppas ni får en riktigt fin midsommar!

/ Mini

When The World Comes Down

Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars,
I could really use a wish right now.



; Malin

Sommar-Sol-Hallonglass


Sarah - Mini - ena halvan av bloggen.

Mitt namn är Sarah (Mini) och helt ärligt är jag ingen bloggare egenligen.

Men att få skriva ner halvtokiga och ibland intressanta saker passar mig rätt bra ändå.

Jag älskar att skriva, speciellt noveller. Skrivandet är som en del av mig men ändå klarar jag knappt av att uppdatera en blogg. Det konstiga är att jag kan skriva en novell på nolltid men när jag ska beskriva mitt liv med ord så börjar jag tveka, sudda och tänka om.



Folk uppfattar mig på olika sätt. Folk jag inte känner bra tror att jag är tystlåten, skötsam och försiktig men mina närmaste vänner vet om att jag kan vara sprallig, rolig och glad.

Kommer bli intressant att se hur ni uppfattar mig och få se vad ni vill dela med er av till oss här på bloggen.


Välkomma till M & M´s blogg!


Malin - Manson - andra halvan av bloggen

Det är jag som är Manson i M&M´s. Anledningen är att i vår duo är det jag som är "emo", "alternativ", vad ni än vill kalla det. Det är jag som jämt brukade gå omkring med regnbågsfärgade strumpbyxor med blåa badshorts, utan skor på 70-vägen - promenerandes mot ingenstans med en tussilago i näven. Jag är en person som gärna anpassar mig till trender, stilar, men har äntligen börjat komma överens med vem jag egentligen är. Malin heter jag egentligen och jag är yngst (i världen känns det ibland som). Inte gammal nog att göra mycket, egentligen. Nu kan jag straffas för saker som jag förmodligen inte kommer göra och är mogen nog att uppfostra ett barn om jag råkar krysta fram ett litet knyte, bara lite lagom spontant. Finns inte så mycket att berätta om mig själv, faktiskt, jag är bara en väldigt ambitiös person med stora drömmar men är lagom lat för att knappt uppfylla dem. Jag har bestämt mig för att bli kändis men har inte kommit på hur än. Har en förmåga att låta tankarna vandra vidare från ett ämne till ett annat, ser jag till exempel Tele2-fåret på ett reklamblad så kommer jag att tänka på Phille i den tecknade Herkules. Bara sådär liksom!

 

Jag uttrycker mig genom musik, låtar, texter, fotografi. Är inte särskilt estetiskt lagd egentligen, men tycker om att sjunga och spela piano lite sådär svenne-lagom som det brukar vara! Min passion är och förblir nog alltid hästar och framgång. Tycker jag inte om en person så märks det, även om jag försöker vara snäll mot de flesta. För det mesta.

 

Beundrar människor som kan få mig att skratta högt, eller som kan spela ett instrument. Är intresserad av mode och kultur, men skapar egna vägar att bana mig fram på.

 

P0zz. Eller.. nej. Eller. Jo. ;)


RSS 2.0